Over mij

Ik werk al sinds 1989 als zelfstandig lasser en metaalbewerker. Voor buigwerk heb ik een speciale horizontale buigpers gebouwd waarmee ik perfecte ringen kan persen zonder overlengte. Ik denk mee met de klant en zoek altijd naar de beste oplossing. Ook met vormgeving en ontwerpen houd ik mij graag bezig. Dit vormt een prima combinatie met mijn werkplaatservaring en maakt dat ik in staat ben om speciale producten te vervaardigen.

Sinds 1989

Op de middelbare tuinbouwschool kwam ik bij het vak techniek ook in aanraking met lastechniek. Dit fascineerde mij zeer. Ik kocht gelijk zelf spullen en heb mijzelf er gaandeweg verder in bekwaamd. Bij een tuindersbedrijf waar ik na die school in dienst trad deed ik ook de technische klussen en de lasklussen. Andere bedrijven kregen ook interesse in mijn las en knutselwerk en in 1989 heb ik mijn eigen bedrijfje Boon Lasservice opgericht.

Sinds de oprichting heb ik gewerkt voor onder andere tuinders, installatiebedrijven, botenbouwers en machinefabrieken. Door de jaren heen heb ik als lasser en metaalbewerker veel ervaring opgedaan. Daardoor ben ik in staat om vaak goede oplossingen te verzinnen en uit te voeren. Ik heb een eigen werkplaats maar Kan ook op locatie werken. Ik doe alle soorten las en constructiewerk in staal, aluminium en rvs.

Mijn werk

Als specialisatie heb ik het persen van ringen. Deze worden vooral gebruikt bij het bouwen van trommels. Complete trommels bouw ik ook. De afgelopen jaren heb ik er al honderden gebouwd die wereldwijd in gebruik zijn. Ik vind het verder leuk om dingen te bedenken, te ontwikkelen en te verbeteren. Ik ga vaak een stapje verder dan anderen want ik ben niet gauw tevreden.