Tel: 06 111 04 193 - Mail: info@martijnboon.com

Over Mij

Lasservice met 25 jaar ervaring

Martijn Boon – Lasservice

Ik ben Martijn Boon, geboren 1965 en opgegroeid in het Westeinde in Enkhuizen als zoon van een tuinder. Ik kan goed leren maar was daar in mijn middelbare schooltijd een beetje lui mee, ik was liever praktisch bezig. Na 4 jaar VWO ben ik via de havo op de middelbare tuinbouwschool beland. Agrarisch werk vond ik leuk om te doen, daar wilde ik wel verder mee.

Op de middelbare tuinbouwschool kwam ik bij het vak techniek ook in aanraking met lastechniek. Dit fascineerde mij zeer. Ik kocht gelijk zelf spullen en heb mijzelf er gaandeweg verder in bekwaamd. Bij een tuindersbedrijf waar ik na die school in dienst trad deed ik ook de technische klussen en de lasklussen. Andere bedrijven kregen ook interesse in mijn las en knutselwerk en in 1989 heb ik mijn eigen bedrijfje Boon Lasservice opgericht.

Sinds de oprichting heb ik gewerkt voor onder andere tuinders, installatiebedrijven, botenbouwers en machinefabrieken. Door de jaren heen heb ik als lasser en metaalbewerker veel ervaring opgedaan. Daardoor ben ik in staat om vaak goede oplossingen te verzinnen en uit te voeren. Ik heb een eigen werkplaats maar Kan ook op locatie werken. Ik doe alle soorten las en constructiewerk in staal, aluminium en rvs.

Als specialisatie heb ik het persen van ringen. Deze worden vooral gebruikt bij het bouwen van trommels. Complete trommels bouw ik ook. De afgelopen jaren heb ik er al honderden gebouwd die wereldwijd in gebruik zijn. Ik vind het verder leuk om dingen te bedenken, te ontwikkelen en te verbeteren. Ik ga vaak een stapje verder dan anderen want ik ben niet gauw tevreden.

Martijn Boon, Lasservice Andijk

Heeft u interesse in mijn dienstverlening? Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om het een en ander te bespreken.

Neem contact op

Laswerk, buigwerk en denkwerk
Back to Top